Patricia en Walter hebben elkaar leren kennen in de binnenstad


Ik ben Patricia. Ik ben 35 jaar oud en mijn relatie status is single. Ik heb nog geen kinderen en ik ben ook al een tijdje alleen. Ik woon alleen en ben een zakenvrouw. Elke dag ben ik in de binnenstad om inkopen te gaan doen en ook om zaken te gaan regelen. Veel mannen kijken naar mij wanneer ik overstraat loop, maar steeds wanneer ze naar mij toekomen om tot mij te komen praten doe ik echt kort en ongeïnterseerd. Dit kom omdat ik me exen in hun zag op de manier hoe zij me benaderen. Maar op een leuke maandag ochtend kwam ik een leuke heer tegen. Gewoon in de binnenstad waar ik inkopen deed in een winkel waar ze alleen maar heren kleding verkochten. Ik was gewoon in de winkel gegaan om een kijkje te gaan nemen. Ik kocht natuurlijk niks omdat ik geen vriend, schatje of dergelijke iets had. Hij kwam me netjes groeten en zei me gelijk dat hij me leuk vond. Ik kreeg zoveel complimenten dat ik gewoon voelde dat mijn hoofd groot aan het worden was. Hij begon me te vertellen over zijn leven wat hij allemaal doet in zijn dagelijks leven. Wat hij allemaal leuk vindt en niet. Ik vroeg hem gelijk als hij in een relatie zit. Hij zei me dat hij dat niet zal verklappen, maar hij me pas het antwoord zal gegeven wanneer we een eerste date afspraak zouden maken. Hij zei ook nog dat hij me daar alle antwoorden zou geven op alle vragen die ik aan hem zou willen stellen. Ik stelde voor dat we dan op Facebook elkaar zouden toevoegen. Dat deden we ook.  Al gauw  chatten we elkaar. Haast elk uur van de dag. Het waren leuke conversaties tussen Walter en ik. We maakte een eerste afspraak. Thuis bij een vriend van Walter.


Onze eerste date afspraak
Toen ik aankwam kreeg ik een tongzoen als teken dat ik welkom ben. Ik vond zijn eerste handeling vreemd. Omdat we geen partners van elkaar waren. Maar na een tijdje was ik over die gedachte heen en deed ik normaal die hele avond. Zijn vriend had lekker gekookt. Rode wijn had mij zo vol gemaakt dat ik weinig heb gegeten. Walter vertelde me dat hij een goede baan heeft en dat hij ook een zakenman is. Hij had het ook best wel druk. Dus vaak daten met hem zou niet lukken.  De gesprekken werden heftiger en heftiger. Het was echt een leuke avond geworden thuis bij zijn vriend. Ik werd beetjes bij beetjes verliefd op hem. Zo maakte we weer een volgende afspraak met elkaar. Dit keer was de volgende date bij een meest bezochte dating stamcafé. We maakte de afspraak op een leuke woensdag avond. Bij de cafe aangekomen deed Walter een voorstel om niet te veel te praten over elkaar maar gewoon de avond tot een zoen avond te maken. En dat was het ook geworden. Het was niet zelfsprekend dat ik instemde maar ik wilde ook zo een voorstel doen, maar ik zweeg gewoon. Ik vond gewoon dat hij gewoon alles moest bepalen die avond.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *