Licinda date met de man van haar zus

Licinda is een dame van 26 jaar. Ze is nog student en woont met haar oudere zus. Haar zus Claudia heeft haar in huis genomen, omdat ze Licinda haar heeft gevraagd om bij haar te wonen. Claudia vond dat niet erg en nam haar jongere zus in huis. Ze hebben 3 jaren samen gewoond. Vanaf de dag die Licinda haar zus man zag werd ze verliefd. Ze heeft haar oudere zus niet laten merken dat ze verliefd is op haar man. Maar ze nam stiekem het nummer van der zwager in de telefoon van der zus. Zonder dat de zus op de hoogte was. Ze durfde in het begin niet te appen. Maar een dag nam ze de durf om hem te appen. Ze begon hem te verleiden en hem te vragen wanneer ze kunen daten. Hij vertelde haar dat hij ook verliefd was op haar. Ze maakte een afspraak om te gaan daten.

Naar de film met Roy

Het was niet zo makkelijk voor beide om elkaar te ontmoeten. Omdat ze zus van Licinda haar steeds vroeg waar ze gaat. Ze moest dus een leugen verzinnen. Dat deed ze ook. Ze waren beide heel erg zenuwachtig om elkaar te zien. Roy is een heel verlegen type. Haar zus zei hem elke dag dat hij niet zo verlegen hoeft te zijn. En dat hij best wel wat vrijer moet zijn. Maar goed ze gingen samen naar de film. Het was een mooie film ze hebben beide van de film genoten. Het was sowieso een geslaagde Date avond. Roy vond alles best. Hij bracht als verrassing een pak drop voor haar, omdat hij weet dat ze van drop houdt. Dat vond Licinda heel erg lief van hem, maar ze vond het ook vreemd. Het was verder niet rampzalig, maar wel vreemd. Na de film wilde hij samen met haar gaan slapen. Maar dat kon natuurlijk niet want ze moesten beide weer na huis. Ze hebben de hele avond gezoend. Van zoenen naar borsten aanraken en nog vele sexuele handelingen. Het was goed en ze besloten om weer een date avond te plannen. Dit keer zouden ze alleen naar een hotel kamer gaan om omgang te krijgen. Alvorens ze dat deden gingen ze eerst wat eten halen. En gingen daarna naar de hotel. Ze hebben omgang gehad.

Licinda raakt zwanger van haar zus man

Na zoveel gedate te hebben en ook nog onveilig te vrijen raakte Licinda zwanger van Roy. In het begin van haar zwangerschap had haar zus niet door dat ze zwanger was. Maar pas toen ze vijf maanden zwanger was kwam ze erachter dat haar jongere zus in de verwachting was. Ze vroeg Licinda wie haar zwanger heeft gemaakt want ze heeft nooit een vriend naar huis gebracht. Ze moest natuurlijk liegen voor haar oudere zus. Maar toen de baby geworden was moest de aangewezen vader naar huis komen om kennis te maken. Toen der zus dat zei, vertelde ze haar eerlijk dat de baby van haar man is. Claudia werd zo boos en maakte het gelijk uit met hem. Daten met je zus man kan nooit goede resultaten met zich mee brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *