Latoya wil Graag daten met een lieve man

 Latoya  is een  jonge dame van 27 jaar. Ze is nog woonachtig op het oudelijk huis.  Ze woont samen met haar ouders in Rotterdam. Latoya heeft veel exjes gehad. Ze heeft veel mannen gehad die haar steeds teleurstellen.Latoya werkt bij een online dating site. Het werk dat ze verricht is meer thuis zijn dan overstraat. Al hoewel ze voor een datingsite werkt is het niet van zelf sprekend dat ze een dating partner vind bij de dating site. Ze is ook niet opzoek gegaan bij de site voor een dating partner.  Op een mooie dag in de zomer besloot ze om in een kroegje in de stad te gaan werken. Op die bewuste dag heeft ze een man ontmoet. Hij heet Robert en ziet er behoorlijk goed uit. Mooi postuur en lekker slank. Hij is kennis met haar komen maken en vroeg haar gelijk als ze niet een keertje met haar wilde gaan uiteten. Een romatische date dus. Latoya stemde in en ze maakte hun afspraakje. Deze man heeft op zijn zachts gezegd een criminele verleden.  Hij heeft jaren lang in de gevangenis gezeten op verdenking van roofmoord. Hij is een rover. Hij werkt  niet. Maar hun eerste date was goed afgelopen en besloten zij dus om een tweede date uit te proberen.
Drie weken na de eerste ontmoeting hebben Latoya en Robert een afspraak gemaakt om elkaar weer te ontmoeten. Ze hadden een gezellige avond die avond en hij heeft haar veilig thuis gezet. Een paar dagen na de laatste afspraak heeft hij een bosje bloemen voor haar opgestuurd met zijn nieuw telefoonnummer.  Ze begon hem leuk te vinden. En ze werd verliefd op hem. Maar Latoya  wist niet dat Hij een crimineel was. Ze wist ook niet dat  hij een bekend figuur is bij de politie. Maar een vriendin van haar heeft haar verteld en ze heeft me dus gevraagd als het waar is. Waarop hij antwoord nee schatje. En  mijn verleden moet je niet meenemen in het heden. Keer je om voor het verleden en luister vooral niet na mensen hun verhalen. Latoya nam genoegen met zijn antwoord en ze ging niet op onderzoek uit. Hij is wel wat ouder dan haar. Ze verschillen 10 jaren van elkaar. Maar dit is het kleinste probleem. Het probleem is dat haar moeder er heel veel moeite mee heeft. Want een bekende bij de politie kan schade aan je eigen leven brengen. 

Latoya en Robert beginnen een serieuze relatie

Daten met Robert is wat Latoya hartsikke leuk vindt. Ze hebben zoveel date avonden gehad dat Latoya zelf niet meer kan tellen hoeveel die zijn geweest. Na zoveel date gehad te hebben hebben ze elkaar echt beter leren kennen. Ze hebben elkaar min en plus punten kunnen kennen. En verdragen nu veel van elkaar. Na zoveel date te hebben heeft Robert Latoya uiteindelijk gevraagd voor een serieuze relatie. Latoya kon hem niet gelijk antwoord geven omdat haar moeder moeite had met het contact tussen haar en Robert. Ze wilde dat ze niet met hem moest bemoeien omdat hij een criminele achtergrond heeft. Na enkele weken over na te denken heeft Latoya hem tog het Ja antwoord gegeven. Ze leven gelukkig met nu een gezin.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *