Dit kunnen enkele signalen zijn dat hij je wilt zoenen!

Ik was 18 toen ik voor het eerst op een date ging.Het was een vrijdag avond.Ik heb een hele leuke avond met hem gehad.Alles was nieuw voor mij.We hebben lekker iets gegeten en gedronken.Hij heeft mij daarna thuis afgezet.Ik kreeg de volgende ochtend dit bericht van hem.

Goedemorgen schoonheid!Hoe gaat het vandaag met jou en heb jij lekker geslapen?Ik wilde jou zoenen gister.Dat gebeurde helaas niet,maar heb jij wel kunnen merken dat ik dat wilde?

Ik vond het erg,want ik heb er niet opgelet .Ik heb dus de signalen van het willen zoenen dus niet kunnen opmerken.Dit is een les voor mij geweest dus ik moest hem beter opserveren om te kunnen zien wat voor signalen hij toont wanneer hij wilde zoenen.En ja !Het is gelukt op het juiste moment en hij liet me dat ook weten.

 

Ik ga het hebben over de signalen wanneer een man wilt zoenen.Hoe moet je zoenen? Als je zo een vraagt stel gaan veel mensen vreemd opkijken,want ze gaan er vanuit dat je zoiets gewoon moet weten.Maar het is ook ge bleken dat niet iedereen weet te zoenen.Inplaats van zoenen kan je ook kussen zeggen.De meest vrouwen zoenen graag op hun eerste date,maar dat moet hij ook willen.Vrouwen willen meestal op hun eerste date niet de gene zijn die als eerst zoent,maar er zijn een aantal signalen waaraan je kunt zien dat hij wilt zoenen.

11 mogelijke signalen wanneer een man wilt zoenen

 1. Wanneer het tijd is om te vertrekken na de date en jullie elkaar moeten groeten.Kan het zijn dat hij je kust en direct wegloopt, hij kijk je diep in je ogen aan of hij word stil.
 2. Hij geeft je constant complimentjes
 3. Hij maakt constant oogcontact
 4. Hij likt vaak aan zijn lippen.
 5. Hij probeer je een geheimzinnige manier aan teraken
 6. Hij kijkt naar je lippen terwijl je praat.
 7. Hij let op zijn mondhygiene.Bijvoorbeeld het gebruiken van kauwgum.Als jullie zijn gaan eten kan het zijn dat hij na het eten eentje je pakt of tijdens het praten of wanneer jullie dichtbij elkaar zijn.
 8. Als jullie op een afstand zitten kan hij dichterbij komen en het aanraken van je hand of haar tijdens het gesprek.
 9. Zijn manier van praten
 10. Tijdens het flirten.Als hij met je flirt wilt hij 100% kussen.
 11. Door lichaamstaal kan je het ook  merken.

Hier heb ik nog enkele tips waar je op kunt letten voor, na  of tijdens het kussen

 • Heb geen slechte adem.Je kan een van de goede zoeners worden als je een goede adem hebt.
 • Probeer niet zenuwachtig te zijn
 • Let op je uiterlijk.
 • Sluit je ogen tijdens het kussen
 • Houdt hem vast tijdens het kussen.
 • Laat hem weten hoe goed hij kan zoenen door middel van een compliment.
 • Stop met zoenen als je het niet prettig vind.
 • Als je een beugel heb let er extra op,want zoenen met een beugel is niet altijd makkelijk.Let er vooral op dat er geen scherpe stukjes aan vast zitten zodat je hem niet kan verongeluken.
 • Let op je lipstick.Je kun het best matte lipstick op doen als je plannen hebt om te kussen want die geven niet af.Het is heel onprettig om lipstick te proeven tijdens het kussen en hij zal het zeker niet leuk vinden als zijn lippen na het kussen bijvoorbeeld paars zijn.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *