Daten met een moeder

daten-met-een-moeder

Daten met een moeder

Ik ben een jongen van 26 jaar. Ik hou van oudere vrouwen. Ik heb dat altijd al gehad. Toen ik jonger was, was het een heuse probleem. Ik hield van oudere vrouwen, maar dat liet mij extra jong lijken. Nu dat ik wat op leeftijd ben vond ik het wel tijd om eens op een date te gaan. Ik had al een tijdje mijn oog op een mooie blondine. Ze zag er altijd zo fris uit. Ik zag haar elke morgen in de coffee shop. Net zoals ik moest ook zij elke ochtend haar koffie hebben om de dag te starten. Ik ben gewoon een frisse morgen naar haar toe gelopen en begon een gesprek. Ik deed dat een week lang elke dag. Ik heb haar toen op de vrijdag mee uit gevraagd. Zij aarzelde een beetje en toen zei ik tegen haar dat als zij de date niets vindt ze gewoon weg kan lopen. Dat vond ze wel grappig om te horen en heeft toen ingestemd.

 

daten-met-een-mooie-vrouw

Daten met een mooie vrouw

Ik ontmoette haar bij de plein. Ze zij dat ze ernaar uitkeek om met de date te beginnen, maar wilde mij eerst wat vertellen. We zijn gaan zitten op een bankje en toen vertelde ze mij dat zij een alleenstaande moeder. Zij heeft een zoontje van 1,5 jaar oud. 3 maanden na de geboorte van haar zoon was haar wijlen man omgekomen in een verkeersongeval. Dat was erg sneu om te horen. Ze liet wel geen tranen vallen. Dat leek mij dus alsof ze er al wat overheen was. Toen zij mij het verhaal vertelde kreeg ik alleen maar meer het gevoel om haar al mijn liefde te geven. Zonder erbij na te denken heb ik dat ook gezegd tegen haar. Zij keek mij verbaasd aan en begon toen te huilen en omhelsde mij. Ze zij dat zij ook altijd al naar mij had uitgekeken, maar nooit had gedacht dat ik haar ook leuk zou vinden. Zij had nooit gedacht dat een man nog met haar zou willen zijn, omdat zij een zoontje heeft van anderhalve jaar oud.  Ik kuste haar op wang toen ze mij dat zei. Ik kreeg een kus terug op mijn lip. Het leek alsof ik in de zevende hemel was beland. Ik kon wel uren blijven zitten op dat bankje, zolang ik maar bij haar kon zijn. Ik vertelde haar toen dat ik niet voorbereid ben op de date en dat ik dacht om gewoon spontaan ergens te gaan. Ik vroeg haar als ik haar zoontje ook mocht ontmoeten.

 

nieuwe-papa

Nieuwe papa

Wij zijn toen bij haar thuis gegaan en daar was haar zoontje samen met zijn oma. Ik heb kennis gemaakt met beide. Ik voelde alsof het kind van mij was, omdat ik stapelgek was op zijn moeder. Meerdere malen daarna ben ik langs geweest. We hebben een jaar gedate met elkaar en toen heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk zei ze ja! We leven nu goed samen als een gezin.